S-a vazut ce doar in dormitor ar fi trebuit sa arate! Bruneta lui Stefan Banica Jr., GOALA-PUSCA!

Nu de mult timp, Stefan Banica jr. recunostea ca a avut parte doar de femei frumoase in viata sa si explica acest ;lucru printr-o karma care i-a fost favorabila.

Iata ca, daca frumusetile nu i-au lipsit in viata personala, acestea nu il ocolesc nici in cea personala. In prezent, Stefan Banica Jr. este jurat intr-o emisiune Tv, iar concurenta Nicoleta Nuca l-a facut sa nu isi mai poata lua ochii de la ea.

Nicoleta Nuca s-a dezbracat complet

Nicoleta Nuca s-a dezbracat complet

Ceilalti colegi din juriu s-au amuzat copios pe seama faptului ca Banica, practic nu-si putea muta privirea de la trupul apetisant al brunetei, asa ca nu a fost deloc greu ca aceasta sa devina cunoscuta publicului ca “preferata lui Banica”.

Bruneta i-a innebunit pe barbati cu aceste imagini

Bruneta i-a innebunit pe barbati cu aceste imagini

Iata ca aceasta nu a avut niciun fel de problema in a le arata tuturor barbatilor ce l-a ademenit pe cantaret: sani apetisanti, coapse voluptoase si buze fierbinti.

Nicoleta Nuca a facut o sedinta foto in care s-a imbracat doar intr-un voal alb pe care l-a folosit doar pentru a-si acoperi zona intima. In rest, bruneta a lasat sa i se vada bustul impresionant intr-un joc cu materiale si lumini.

La asa o concurenta, ne-ar fi greu sa credem ca juriul s-a mai putut concentra si la calitatile ei vocale. Ce-i drept, reprezentantilor sexului tare nici nu le-a mai pasat despre ce mai stie sa faca senzuala bruneta.
Se gandeste la retragere

A mostenit talentul de la parintii sai si a dat mereu tot ce a avut pe scena, in fata publicului, insa este constient ca va veni si vremea cand se va retrage din lumina reflectoarelor. Stefan Banica Jr. spune ca va pune capat carierei sale, atunci cand va simti ca nu mai are ce sa ofere.

„Teama mea majora este sa ma urc pe scena si sa incep sa fac niste lucruri mecanice care vin din niste sertarase pe care le-am dobandit de-a lungul anilor si nu se mai creeaza emotia aia unica. In momentul in care n-o sa mai simt, am sa ma opresc”.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *