Adio, gură slobodă! Mihaela, monitorizată în direct

La prima gală live a concursului “Românii au talent”, Mihaelei Rădulescu i-a suflat în ceafă un membru al CNA: Radu Herjeu a fost numai ochi şi urechi. Vă prezentăm în cele ce urmează culisele primei transmisiuni în direct a show-ului de la PRO TV.

  • Remarcile nepotrivite ale divei au adus CNA la prima gală live «Românii au talent». Radu Herjeu a fost numai ochi şi urechi
  • Remarcile nepotrivite ale divei au adus CNA la prima gală live «Românii au talent». Radu Herjeu a fost numai ochi şi urechi
  • Bartoş a fost pus pe glume şi la repetiţii, nu doar în direct. La scena în care el şi Smiley erau doi supereroi ce zburau, Pavel a cântat piesa din coloana sonoră a filmului “Titanic”: “Eu sunt Kate Winslet, el e DiCaprio”, a replicat acto
  • Măruţă şi-a supravegheat toată emisiunea soţia însărcinată. În pauzele publicitare, ba îi făcea Andrei poze cu telefonul lui, ba îi ajuta pe doritorii din public să se pozeze cu nevasta lui.

La preselecţiile pentru noul sezon al concursului de la PRO TV, Mihaela Rădulescu şi-a pus cenuşă în cap cu replicile ei nu tocmai politicoase la adresa unor concurenţi. Motiv pentru care plângerile la Consiliul Naţional al Audiovizualului s-au ţinut lanţ.

Astfel, prima transmisiune în direct a emisiunii în cadrul căreia diva este jurat a fost monitorizată la faţa locului de un reprezentant al instituţiei ce face regulile în audiovizual.

S-a distrat pe cinste

Radu Herjeu, membru al CNA, s-a amestecat printre spectatorii din gradenă şi a urmărit ce se petrecea pe scena emisiunii, dar, mai ales, a ascultat cu o deosebită atenţie fiecare dialog.

Deşi misiunea lui era clară, Herjeu s-a distrat pe cinste: a râs copios, a tremurat de emoţie la numerele cu un grad ridicat de periculozitate şi a aplaudat frenetic prestaţiile care i-au plăcut. Rezultatul monitorizării însă se va afla abia după ce acesta va preda raportul întocmit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *