Cum arată tânăra de 19 ani dependentă de sex: „Vreau 25 de orgasme pe zi”

Cerise Davey are 19 ani şi se declară „Cea mai mare dependentă de sex din Marea Britanie”.

E nimfomană şi nu are nicio jenă în a recunoaşte asta. Cherise este atât de înnebunită după plăcerea sexuală, încât se iubeşte şi cu femei şi cu bărbaţi, iar media orgasmelor pe zi pe care le are este 25.

După ce a citit în presă că o tânără a făcut sex oral unui grup de 24 de bărbaţi, în staţiunea Magaluf din Mallorca (Spania), nimfomana a dat şi ea buzna acolo.

Tânăra vorbeşte deschis despre apetitul ei incontrolabil pentru sex: „Iubesc sexul. Sunt cea mai mare nimfomană din Marea Britanie. Sufăr de această dependenţă. Sunt mereu excitată şi mă gândesc mereu la sex. Am avut şi 25 de orgasme pe zi”, a declarat ea, potrivit Daily star.

Din păcate pentru ea, nu a întâlnit la Magaluf decât doi bărbaţi care să o dorească.

„Din cauza dorinţei mele de a face sex, e greu să fiu satisfăcută. Cei doi bărbaţi pe care i-am întâlnit mi-au îndeplinit nevoile, dar sunt în continuare am nevoie de mult sex. Dacă nu am parte de suficientă activitate sexuală, devin foarte capricioasă. Folosesc întotdeauna prezervative şi nu am avut niciodată o boală venerică”, a mai spus tânăra nimfomană.

Sursa: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *