Adrian Mutu a umilit toate femeile din lume pe reţelele de socializare. E INCREDIBIL ce a postat după Ziua Femeii

Adrian Mutu (36 de ani) a postat pe contul personal de Instagram o imagine preluată, în care o femeie sărută piciorul unui bărbat

Fostul fotbalist al Petrolului, Adrian Mutu, a distribuit celor care îi urmăresc conturile oficiale de Facebook, Twitter şi Instagram o imagine cu un conţinut sexist evident. Cu mesajul „9 martie. Atunci când totul revine la normal”, fostul internaţional pare că încurajează poziţia socială de subordonată a femeii în faţa bărbatului. Fotografia este postată la câteva ore după ce, pe 8 martie, în întreaga lume s-a sărbătorit „Ziua Internaţională a Femeii”.

Imaginea este ofensatoare în societatea actuală, lupta pentru drepturile femeii, pentru egalitate între sexe şi antidiscriminare părând că s-a încheiat în urmă cu ceva vreme. Gestul lui Adrian Mutu trădează astfel o mentalitate greşită a bărbaţilor care se consideră superiori femeilor.

Ar fi fost pedepsit drastic în Marea Britanie

Poza postată de Mutu a strâns un număr record de „aprecieri” şi va rămâne mai mult ca sigur nepedepsită, însă lucrurile nu ar fi stat la fel dacă atacantul ar fi fost încă jucător activ şi ar fi evoluat într-un campionat precum cel al Angliei. E ştiut modul în care Federaţia Engleză de Fotbal reacţionează în cazul mesajelor ofensatoare postate de fotbalişti pe reţelele de socializare, ultimul caz avându-l în prim plan pe italianul Mario Balotelli, care a fost suspendat pentru publicarea unei poze cu tentă rasistă (DETALII MAI JOS)

 

Sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *