N-o să crezi ce i-a făcut Andreea Marin lui Tuncay

MarinSenzaţional! Andreea Marin a realizat un pictorial incendiar din care a redat o fotogramă chiar pe pagina sa personală de Facebook. Nu o să vă vină să credeţi dar, aşa cum reiese şi din imaginea alăturată, diva ecologică, zâna zânelor, surpriza surprizelor, are chiar cinci degete la una bucată picior, la fel ca toţi muritorii de rând! Tuncay ce-o fi zicând?
Că noi ne-am fi aşteptat ca Albă ca Zăpada televiziunii să aibă şapte pitici daţi cu ojă, dar iată, cruda realitate ne dezamăgeşte. Mai mult, la o analiză mai atentă a fotografiei am constatat cu oroare că regina Plafarului leneveşte în pat chiar până la ora zece jumătate dimineaţa. Ăsta e trai sănătos? Unde sunt exerciţiile de aerobic, unde e micul dejun cu spanac şi urzici, unde e înviorarea de dimineaţă? Şi Tuncay ce zice?
Păi la ora aia, Mihaela Rădulescu deja mâncase două ore fierte. Şi tari. Plus că, dacă ne uităm şi cu mai mare atenţie la fotografie observăm că şi tapetul de pe perete e cam murdar. Păi, se poate dragă Zână? Silueta subţire cu mopul şi mătura se ţine, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *