Adversarul lui Moroşanu, arestat pentru deţinere de steroizi!

Noel-Cadet

Noel Cadet

După ce ne-au făcut „păduchioşi şi cerşetori“, francezii au demonstrat că au şi ei au „uscăturile“ lor sau mai bine spus „drogaţii“ lor.

Cel puţin asta poate fi concluzia dacă ţinem cont că francezul Noel Cadet, cu care trebuia să lupte Cătălin Moroşanu, la Gala „Arde Brăila!“, a fost arestat pe aeroport pentru deţinere de steroizi, în momentul în care venea spre România.

„La Gala Local Kombat «Arde Brăila!», Cătălin (n.r. – Cătălin Moroşanu),  trebuia să lupte cu francezul Noel Cadet. Acest meci nu a mai avut loc, deoarece adversarul lui Moroşanu a fost arestat pe aeroport pentru deţinere de steroizi! În aceste condiţii, a fost găsit un alt adversar pentru Cătălin, olandezul Michael Andrade. A fost mai mult un meci de antrenament pentru el, pentru super gala care va avea loc peste două săptămâni, la Piatra Neamţ“, a spus Mihai Constantin.

Andrade, doar un sparring patner pentru Moroşanu

Luptătorul ieşean de K1, Cătălin Moroşanu, a avut un meci uşor la Gala “Arde Brăila!”, cu Michael Andrade, deşi olandezul l-a înlocuit în ultimul moment pe adversarul iniţial, francezul Noel Cadet.

Cel supranumit „Moartea din Carpaţi“ a fost superior adversarului său la toate capitolele, însă a câştigat doar la puncte, deşi olandezul a luat de câteva ori contact cu podeaua.

În celelalte lupte din Gala “Arde Brăila!”, Benjamin Adegbuyi l-a trimis pe slovacul Martin Hauser în „lumea viselor“ încă din prima repriză, Lucian Danilencu a câştigat prin KO în faţa lituanianului Tomas Pakutinskas, iar Frank Munoz a câştigat la puncte în faţa olandezului Redijano Cairo. Într-un meci de rezervă pentru „piramidă“, Coco Rus a câştigat la puncte disputa cu lituanianul Sakalauskas, pentru ca ucrainenaul Pavel Zuravliov să câştige finala „piramidei“ în faţa lui Sebastian Van Thielen.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *