Bikerii nu sunt pe placul autorităţilor locale!

Marius Ciobanu, un tânăr din Iaşi, model al agenţiei First Models şi biker de mai bine de patru ani, este nemulţumit de faptul că nu există niciun loc special amenajat pentru practicanţii acestui sport. Deşi sunt câteva parcuri în oraş, care au câteva rampe, copii vin şi se joacă fix în locul în care bikerii îşi exersează trucurile.

“Din păcate, la noi, în Moldova, acest sport nu este apreciat aproape deloc. Nu avem niciun loc amenajat aşa cum trebuie. Sunt câteva parcuri care au rampe, dar sunt făcute prost, de către muncitori nespecializaţi. În plus, părinţii îşi lasă copii să se joace fix la acele rampe şi nu de puţine ori s-au produs accidente. Am încercat să vorbim la Primărie pentru a primi un spaţiu, dar nu am fost băgaţi în seamă. Găsisem chiar şi sponsorizări pentru materiale şi echipament”, mărturiseşte Marius.

De-a lungul timpului, Marius a participat la o serie de concursuri, câştigând locul trei la un concurs de BMX (Baby Moto-X) din Suceava. Pe lângă această pasiune, tânărul este şi model de jumătate de an:

“Acum ceva timp, am participat la o reclamă pentru Carmen Fedeleş, unde am fost sfătuit să încerc să devin model. Îmi place această meserie pentru că am ocazia să cunosc diferiţi oameni şi sunt mai atent la aspectul fizic”.

În prezent, Marius este student în anul I la Universitatea “Gh. Asachi”, la Facultatea de Mecanică, secţia Robotică, deoarece este pasionat de tehnologie şi roboţi, sperând să îşi construiască o carieră de succes în domeniul ales.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *