Afacerea 3 în 1 din Târgu Cucu. După un Counter Strike merge și o șaorma… la StarGrill

Puțină lume știe de imperiul Star. E amplasat în Târgu Cucu, la intersecția bulevardului Independenței cu Sărărie,  și e alcătuit din trei ctitorii: StarNet, locul în care adolescenții greu încercați de acnee din Centru își petrec serile la Counter Strike, StarGrill, unde burtoșii Iașului își discută biznisurile mărunte, și StarGym, locul unde gazelele blonde își rup unghiile de juma’ de metru încercând să ridice gantere de juma’ de kilogram.

Despre StarGrill, însă, numai lucruri bune. Mâncarea-i aromată și bine gătită, servirea e destul de promptă, iar prețurile nu te bagă în insolvență. Dacă terasa e destul de încăpătoare (oricum, i-a trecut vremea…), nu același lucru poate fi spus și despre spațiul interior. Opt mese înghesuite sunt cam tot ce are de oferit localul. StarGrillAceasta nu pare a fi, însă, o problemă. Oricum majoritatea felurilor de mâncare pregătite de bucătari ajung în sala de jocuri, acolo unde tineretul studios nu se poate dezlipi de LCD-urile pe care rulează bolizi sau pe care se impușcă soldați plini de steroizi.

Muzica, în schimb, e aproape ideală. Dimineața playlist-ul este puțin mai energic, pentru trezirea eficientă a clienților, iar seara rulează în surdină, ca să nu deranjeze digestia.

Pe terasă, însă, situația se cam schimbă. Cel puțin vara acesta este locul preferat de întâlnire al diverselor persoane dubioase. Mașinile de fițe parcate în curtea imobilului atestă acest lucru, iar accentul de italiano vero nu face multe ca să-l infirme.

În serile în care joacă vreo Stea, un Rapid, un Petrol sau – Doamne ferește! – naționala României, în blocurile din preajmă nu se poate dormi. Un cor de suporteri cântă la unison victoria sau bocește cu invective originale înfrângerea echipei preferate.

Cu toate acestea, pentru tupeul de a rezista în ultimii ani chiar în buricul târgului, cei din spatele imperiului Star merită cel puțin o bătaie încurajatoare pe spate.

Chilli con Carne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *