În atenția hipsterilor și a cocalarilor: Mall-ul SH al „bărbaților adevărați”

Credeați că magazinele cu haine la mâna a doua sunt doar pentru o anumită categorie a populației? Ei bine, vă înșelați amarnic. În spatele Casei de Pensii s-a deschis de ceva vreme, în locul unui bar destul de suspect, un magazin second hand. Haine, încălțăminte, veioze, perdele, accesorii și poșete sunt doar câteva dintre articolele pe care ieșenii le pot găsi aici, unele noi-nouțe, altele puțin uzate, dar nu foarte deteriorate.

Se pare că ieșenii de rând, cu venituri mici spre medii, nu sunt singurii care au aflat de existența acestui mic, dar voios butic. Vă invităm, dragi cititori, într-o dimineață de sâmbătă în respectivul magazin. Se pare că afacerea de aici nu este destinată în exclusivitate doamnelor din Iași, cu toate că am văzut și tinere domnișoare psiholog cu pretenții de fashioniste preumblându-se prin zonă. Nu. Respectivul butic are lipici și la domni. hipsteriLa domnii aceia mici, îndesați de mușchi făcuți cu pastile pe repede-înainte, care seara umplu cluburile din Centru, parfumați și pensați. Cu ochelarii de soare pe nas și cu aerele aferente, acești reprezentanți ai faunei urbane intră în magazin în căutarea ținutei perfecte pentru seara ce va să vină. De altfel, îi și credem. Dacă în fiecare weekend semnezi condica de prezență în Office, Skin sau, în curând, la Fratelli, îți trebuie un outfit nou de fiecare dată. Dacă nu, mai crede lumea – Doamne ferește!, că trăiești cu salariul mediu pe economie și, atunci, adio pițipoance!

Must have pentru clubbing: eșarfa și imprimeul

Tinerii respectivi, așadar, se opresc invariabil în două zone: cea cu eșarfe și cea cu imprimeuri. Eșarfa este un accesoriu nelipsit din garderoba lor. Cu cât mai colorată, cu atât mai bine. Cam ca la grădiniță, acesta fiind și stadiul intelectual în care au rămas blocați respectivii, acolo unde cu cât ești mai viu îmbrăcat, cu atât ai mai multe șanse să te remarce băieții aflați în căutarea primei găști oficiale din existența lor. Cea de-a doua oprire obligatorie este la standul cu obiecte vestimentare imprimate. Iar de acolo să te ferească sfinții să ieși fără vreun animal print, ceva!

E. C. Homo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *