AM AFLAT! Ce sumă fabuloasă a cheltuit BIANCA DRĂGUŞANU pentru fetiţa ei!

După câteva luni în care Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au ţinut sarcina vedetei ascunsă din cauza problemelor de sănătate ale şatenei, cei doi îndrăgostiţi se pot bucura de această perioadă fără nici un fel de stres.

Pentru că în sfârşit i s-a îndeplinit visul de avea un copil, nici o cheltuială nu este prea mare pentru Bianca Drăguşanu, mai ales că va avea o fetiţă. Astfel că diva a cumpărat pentru micuţă un landou de lux! Achiziţia făcută de iubita lui Victor Slav este în nuanţe de roz, potrivite pentru o prinţesă, iar landoul nu este unu oarecare, ci poartă semnătura unei faimoase case de modă, ale cărei preţuri pornesc de la câteva sute de euro, ajungând chiar la câteva mii!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au întâlnit în platoul unei emisiuni şi s-au căsătorit la scurt timp. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Vedeta s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris în timpul căsătoriei. Cu toate acestea, cei doi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt şi s-au împăcat, iar în curând vor deveni părinţi.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *