Prima reacţie a lui CĂTĂLIN BOTEZATU după ce BIANCA DRĂGUŞANU a confirmat că este însărcinată! Ce a spus acesta despre VICTOR SLAV

După ce Bianca Drăguşanu a confirmat că este într-adevăr însărcinată, Cătălin Botezatu a dat primele declaraţii despre sarcina fostei sale iubite, el fiind cel care a lansat-o în showbiz pe iubita lui Victor Slav.

Întrebat fiind ce opinie are despre cea care i-a fost iubită, Cătălin Botezatu a spus că „îi doresc din tot sufletul să fie fericită, sănătoasă şi să fie o mamă adevărată!”. Însă atunci când a venit vorba despre partenerul de viaţă al Biancăi, Cătălin a ezitat, apoi a continuat „dacă acest lucru (n.r. apariţia unui copil) se petrece atunci când eşti lângă persoana iubită, este cu atât mai frumos. În cazul ei, cu… ăăă… Victor parcă?” i-a întrebat acesta pe reporteri. După ce i s-a confirmat că Victor este într-adevăr prenumele corect, a încheiat simplu şi rapid „aşa, lângă Victor.”. De altfel, nu este prima dată când designerul vestimentar oferă nişte replici cu o uşoară tentă ironică la adresa fostului prezentator TV.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au întâlnit în platoul unei emisiuni şi s-au căsătorit la scurt timp. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Vedeta s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris în timpul căsătoriei. Cu toate acestea, cei doi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt şi s-au împăcat, iar în curând vor deveni părinţi.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *