Am aflat exact ce scrie negru pe alb in testamentul lui Botezatu! Cui raman masinile de lux, casele si toti banii din conturi!

Are 48 de ani, insa a vazut de cateva ori moartea cu ochii. Pentru ca anul acesta a suferit un infarct si a fost operat pe inima, Catalin Botezatu a hotarat sa isi faca testamentul, iar CANCAN.ro a aflat cui va ramane toata averea.

Anul 2014 a fost unul dificil pentru Catalin Botezatu, care a avut probleme grave de sanatate. In luna mai, el a ajuns la o clinica privata din Turcia, acolo unde a fost supus unei interventii chirurgicale pe cord deschis, pentru a i se monta cateva stenturi la inima. Motivul? Riscul sa faca un infarct era foarte mare. Pentru ca mai facut unul in recut, designerul ar fi murit la al doilea. Tocmai de aceea, medicii au luat toate masurile necesare, iar perioada de recuperare a fost extrem de dificila.

Catalin Botezatu a fost prezent miercuri seara la un eveniment monden

Catalin Botezatu a fost prezent miercuri seara la un eveniment monden

De atunci, Catalin a decis sa o lase mai usor si cu munca, asa ca a renuntat la cateva proiecte in care era implicat, iar acum se ocupa doar de cele cu adevarat importante. Constient ca a fost la un pas de moarte, Botezatu a decis ca a venit momentul sa isi faca testamentul. Nu de alta, dar nu a dorit ca sa apara doritori care sa ii vaneze si sa se razboiasca pentru avere:Doneaza toata averea unor saraci!

„Vreau sa las totul in ordine. Nu, nu i-am lasat fiului meu averea, trebuie sa se descurce singur, asa cum am facut si eu. Nu am sa va spun cui, se va afla la momentul potrivit”, declara creatorul de moda in urma cu cateva saptamani. Ei bine, CANCAN.ro a aflat cel mai bine pazit secret al designerului. Mai exact, stim cine va mosteni toata agoniseala acestuia de o viata:

„A lasat o parte parintilor si catorva persoane apropiate, iar restul va merge la o fundatie care se ocupa cu familiile sarace, cu copiii nevoiasi si bolnavi. Catalin a fost mereu filantrop, un om care nu a ramas indiferent in fata durerii altora. A considerat ca asa va face un ultim bine pe aceasta lume”, a declarat un apropiat al designerului, pentru CANCAN.ro.Are o iubita misterioasa

Acum cateva saptamani, Catalin Botezatu vorbea despre o iubita. Designerul a recunoscut ca exista o persoana care i-a luat inima, dar cu care nu se vede foarte des. Fiind la mare distanta unul fata de celalalt, trebuie sa calatoreasca cu avionul pentru a se vedea:

Denisa i-a darut lui Catalin un ceas

Denisa i-a darut lui Catalin un ceas

„Iubesc pe cineva de mult timp, e ceva foarte comod, o relatie care nu este la vedere. Nu este din lumea asta si sta mai mult pe drumuri. Ne vedem doar cand chiar ne dorim sa ne vedem. Sta mai mult prin afara. Cand nu mai putem de dor, ne urcam in avion si ne vedem”, a povestit Botezatu.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *