Banica jr. o sa moara de ciuda! Brenciu a fost cel mai bine platit artist de Revelion!

Dupa suma asta fabuloasa pe care a incasat-o, artistul ar putea sa nu mai cante un an intreg. Horia Brenciu a fost cel mai bine platit artist de Revelion, in conditiile in care nu a avut decat trei spectacole la trecerea dintre ani.

Daca in urma cu cativa ani, Brenciu era doar umbra lui Banica jr. in lumea divertismentului, ei bine, acum, vedeta Antenei 1 este in prim-plan si chiar i-a luat fata rivalului sau de o viata.

Surse din preajma omului de televiziune sustin ca si in noaptea de Anul Nou, el a fost pe val si cu suma castigata conduce detasat in top-ul incasarilor.

Horia a incasat sume aiuritoare“Horia este extrem de apreciat si, in aceste conditii, o prezenta de-a lui este si remunerata pe masura! Asa s-a intamplat si de Revelion, unde Brenciu a incasat doar dintr-un foc in jur de 30.000 de euro, pentru un recital de senzatie la Palatul Parlamentului. El si-a facut aparitia la petrecerea de Oscar in partea a doua a serii, avandu-i alaturi pe instrumentistii de exceptie din orchestra sa, si a facut un program incredibil, care a ridicat pe toata lumea in picioare. Onorarii mai mici, de “doar” 10.000 de euro, cantaretul le-a solicitat pentru cele doua show-uri din Piata Constitutiei si dintr-un club de fite din Capitala. In total, Horia Brenciu a castigat intr-o singura noapte in jur de 50.000 de euro, din care, normal, si-a platit si colaboratorii”.

 

Sursa:wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *