Ai carte, ajungi acolo unde îţi doreşti?

Chiar dacă modelling-ul este mai mult decât o pasiune pentru ea, ştie că priorităţile sale în acest moment sunt şcoala şi pregătirea pentru examenul de bacalaureat.

Marina Mădălina Miton este elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic ,,Vasile Alecsandri” din Iaşi şi model la First Models.  Ea este convinsă că Bacul de anul viitor va fi poate chiar mai greu decât cel din 2011, însă se pregăteşte intens pentru a obţine rezultate foarte bune.

,, Am emoţii, şi cred că acestea fac parte din viaţa fiecărui om, mai ales în momentele decisive ale vieţii”, ne declară ea.

Este o fire ambiţioasă şi se vede deja printre studenţii Universităţii „Al. Ioan Cuza” din Iaşi, la Facultatea de”Filosofie şi Ştiinţe Social Politice”, specializarea Comunicare şi Relaţii Publice.

,,Îmi plac oamenii, îmi place să îi ascult, pentru că sunt o fire deschisă, creativă şi îmi place să cred că eman o energie pozitivă tuturor celor din jurul meu”, ne spune Marina.

Şi, cum situaţia economică din ţara noastră nu este deloc înfloritoare, îi este greu să ia decizii cu privire la cariera sa.

,,Străinătatea din punctul meu de vedere îţi oferă mai multe oportunităţi, unde ţi se deschid mai multe orizonturi şi eşti mai bine apreciat. De aceea cred că pentru moment ar fi cea mai bună soluţie, ne mărturiseşte tânăra.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *