A ajuns la capatul puterilor! Cu sotul dupa gratii, Cristina Rus a tinut sa transmita in urma cu putin timp un mesaj

Cristina Rus a tinut sa transmita sambata dimineata un mesaj tuturor celor care o cunosc, iar acesta are legatura si cu sotul ei care se afla dupa gratii.

In ziua in care Dragos Balteanu, sotul ei ,a fost incatusat, Cristina Rus s-a dus la biserica la care s-a maritat, ca sa se roage. Cantareata pare ca a ajuns la capatul puterilor si le cere oamenilor sa ii ierte pe cei care gresesc.

sotul-cantaretei-cristina-rus-milionarul-dragos-bilteanu-retinut-in-dosarul-de-delapidare-a-sif-urilor-18498303 (1)
Pace, Dragoste, Bucurie, Sanatate, Intelepciune, buna intelegere sa avem cu totii, dragii mei. Nu uitati ca sunteti creati buni. Iubiti-va unul pe altul si respectati-va. Alegeti sa traiti frumos, in bunatate. Daca cineva va greseste, iertati-l. Ca si Dumnezeu Tatal sa va ierte pe voi. Fiti buni unii cu altii. Cine este drept si fara de pacat in fata Lui Dumnezeu? …Nu judecati omul chiar daca il cunoasteti, rugati-va popor crestin ca sa aveti somn noaptea!”, a scris Rus pe un site de socializare.

Dragos Balteanu a fost arestat la sfarsitul anului trecut in în dosarul privind manipularea pietei de capitalei si delapidarea societatilor de investitii financiare.

Sursa: cancan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *