DETALIUL observat de fani in aceasta poza a Deliei! Multi i-au dat DISLIKE

Delia si-a socat fanii cu ultima imagine postata pe contul de socializare. Artista si-a facut o poza nepotrivita pentru o doamna, iar fanii au fost revoltati.

Cu o caciula pe cap, tigara in gura si cutia de bere deasupra capului, Delia a imortalizat momentul si a facut totul public, insa, fanii nu prea au gustat gluma.

Prietenii virtuali nu au fost prea incantati de ceea ce au vazut, asa ca, unii dintre ei chiar i-au dat dislake artistei. „Halal exemplu pentru tineri”, „Tigarea sus, dar si doza de bere langa”, „Face ce vrea cu viata ei”a fost parerea prietenilor virtuali.

Este multumita de felul in care arata

Chiar daca nu-si mai aduce aminte cand avea o silueta aproape anorexica, Delia sustine ca se simte foarte bine in corpul ei si ca formele ei voluptoase ii dau un aspect si mai sexy. Din fericire pentru ea, fanii sunt de aceeasi parere si considera ca blondei ii sta mult mai bine cu forme rubensiene. Desi nu si-a pus niciodata problema sa slabeasca considerabil, Delia a mai avut perioade in care a tinut fel si fel de diete de detoxifiere.

 

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *