Alcoolul şi Delta au alungat orgoliile politice

Tinereii cu caş la gură din PSD şi PDL şi-au dat mâna şi au executat un chef monstru în Deltă

Descoperire incredibilă a politicienilor români: aerul din Delta Dunării, stropit cu puţin alcool şi fonduri europene, aduce pace şi linişte în rândul combatanţilor de dreapta şi de stânga deopotrivă. Aşa cum preşedintele Senatului, „Mihaela dragostea mea” şi-a găsit liniştea şi forţa de luptă alături de Sorin Ovidiu Vântu, în aceeaşi zonă turistică, şi tinerii politicieni, reuniţi într-o aşa-zisă „Şcoală de vară europeană”, au dat o petrecere de pomină, de le-a mers buhul până la vârful partidelor de pe eşicherul politic (din Opoziţie dar şi de la Putere)

Startul evenimentului şi fraternităţii politice l-au dat tinereii cei plini de viaţă, de coşuri şi de acnee, dar şi de adrenalină la maxim, din PSD şi PDL.

Teoretic, băieţii de băieţi din PSD şi PDL au participat la o nouă ediţie a cursurilor Şcolii Europene de formare politică “Ovidiu Şincai”, eveniment sprijinit de Consiliul Europei.

Practic, însă, a fost o paranghelie în adevăratul sens al cuvântului, cu râuri de bere blondă (ca Elena), ori neagră (ca Vanghelie), după gustul fiecăruia, grătare imense cu variate specialităţi din peşte, relaxare, bronz cât cuprinde şi evident soare. Gratis!

Surse din anturajul unor participanţi la megapetrecerea din Deltă ne-au şoptit încet şi discret la ureche că toţi cei prezenţi au chiolhănit şi s-au pupat pe bucile obrajilor până au uitat de toate rivalităţile politice.

Dans, muzică şi voie bună

Printre politicienii noştri de Bahlui, s-au putut evidenţia nume „mari” din Organizaţia TSD Iaşi, alături de alţi tinerei cărora dacă abia le-a mijit mustaţa: consilierul local Bogdan Bălănişcu, preşedintele TSD, şi Bogdan Cojocaru, şi nu în cele din urmă Andrei Ştefan, secretarul general al Organizaţiei de Tineret a PDL Iaşi. După ce s-au plictisit de moarte la seminariul organizat sub egida Consiliului Europei, invitaţii au mâncat şi au băut pe rupte la cel mai tare restaurant din zonă, sub atenta oblăduire a seniorilor politicii dâmboviţene: senatorul Theodor Meleşcanu, europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu şi Iulian Fota, consilierul pentru Securitate Naţională al Preşedintelui României, Traian Băsescu. Seminarul din Deltă (bla, bla, bla…) va continua cu o altă paranghelie, care va avea loc în cursul acestei luni, mai precis în perioada 26 – 30 iunie, la Bruxelles, chiar la Parlamentul European. C-aşa-i în vacanţă!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *