Alegerile, cu oameni de la mica publicitate: comunist de pe Olx.ro

Renăscuţi din spuma mării, comuniştii ieşeni au trecut la treabă, căutând să racoleze noi membri. După ce au reuşit să-şi înscrie candidaţi în campania alegerilor locale, filiala din Iaşi a Partidului Comunist Român a trecut la etapa a doua de progres şi civilizaţie, apelând la mijloacele moderne pentru a-şi spori numărul de posesori de carnete roşii. Astfel, preşedintele PCR Iaşi, Constantin Dascălu, a publicat pe Olx.ro un anunţ prin care îi invită în partid pe toţi cei care încă mai au nostalgia unei patrii multilateral dezvoltate. Curioşi în faţa acestui fenomen, am pus mâna pe corespondenţa lui Dascălu cu diverşi membri ai PCR din teritoriu.

  • Tovarăşi, nu sunt mulţumit de modul în care merg lucrările de recoltare a membrilor în zona Paşcani. Am pus anunţul pe Olx la toate rubricile posibile, de la locuri de muncă, până la vânzări auto şi electrocasnice. Credeţi că mi-a fost uşor să folosesc acest exponent al capitalismului retrograd, în care oamenii muncii îşi pervertesc conştiinţa muncitorească pentru un iPhone imperialist? Şi care a fost rezultatul, tovarăşi? Ne-a sunat un singur tânăr înflăcărat şi mânat de avânt patriotic, care, spre cinstea lui, nu şi-a dorit decât un Nokia 3310 la schimb cu un loc pentru parlamentare. Vă rog să intensificaţi munca specifică de cooptare de noi cadre!
  • Tovarăşi, chiar ieri am fost sunat de o tovarăşă de nădejde a colectivului oamenilor muncii din autobuzul 41, care, în cele 45 de secunde de staţionare la semafor, a simţit înalta chemare revoluţionară de a-mi intona prin telefon prima strofă din Internaţionala socialistă. De astfel de oameni avem nevoie, tovarăşi! Oameni profund angajaţi în crezul lor comunist, care, iată, se află în primul rând de scaune de la geam în lupta lor contra elementelor burgheze.
  • Tovarăşi, mi se semnalează că în oraş, la diferite instituţii, se încearcă o eliminare a cozilor în faţa ghişeelor, semn că imperialismul a trecut la faza supremă a atacării la rădăcină a simbolurilor noastre comuniste. Fac apel la organizaţiile noastre să acţioneze cu simţ de răspundere şi să facă front comun în faţa acestui tentative de lovitură de stat la coadă venită din partea agenturilor străine de tot ce înseamnă tradiţie comunistă. Vă rog să vă organizaţi, în grupuri de câte 10 – 15, dacă e nevoie convocaţi şi tovarăşii mai tineri, care pot rezista minim 6 ore în picioare, în aşa fel încât să apărăm cu toată fiinţa şi varicele noastre această cucerire a materialismului dialectic, coada noastră cea de toate zilele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *