ALEXANDRA STOLERU este eroina din BAMBOO! Cine este tânăra de nici 22 de ani, care a ieşit ultima din flăcări, iar acum se află în spital

Incidetul de sâmbătă de la Bamboo a făcut victime, una fiind mai grav rănită, la Terapie Intensivă, dar în afara oricărui pericol. Până acum nu s-a ştiut cine este această persoană, dar Joshua Castellano a precizat că tânăra nu se află în comă, dar că este intubată.

Este o angajata care si-a facut job-ul pana la sfarsit. A stat acolo pana cand a iesit toata lumea. Pentru asta a fost instruita. A inhalat mai mult fum si i s-a facut, normal, rau. La spital i-au facut mai mult rau decat bine, ca au ranit-o cand au intubat-o. Pentru asta va sta mai mult, a precizat patronul clubului.

Alexandra nu a împlinit încă 22 de ani, a făcut liceul sportiv din Focşani şi a jucat handbal la „Academia Focşani”. Acum locuieşte în Bucureşti şi este studentă la Facultatea de Ştiinţe Politice. Este membră a unui partid politic şi visează la o carieră în acest domeniu.

Alexandra nu a împlinit nici 22 de ani şi este studentă la Ştiinţe Politice.
Alexandra nu a împlinit nici 22 de ani şi este studentă la Ştiinţe Politice.

Florin Chilian este unul dintre puţinii oameni care a vorbit în aceste zile de Alexandra, el considerând că diverse personaje publice ar fi trebuit să o viziteze la spital.

Alexandra nu se afla in Bamboo la bautura, droguri, sex sau la ce au mai socotit de cuviinta minti bolnave sa sublinieze in legatura cu acest incendiu. Alexandra nu era la distractie in clubul Bamboo. Alexandra Stoleru era la serviciu, era la munca. Ea s-a intors o data si inca o data in mijlocul flacarilor pentru a-si face datoria si pentru a se asigura ca nu a ramas nimeni in urma. Alexandra, o fata, a vrut sa se asigure ca nimeni dintre ai ei nu dispare in flacarile pornite de nicaieri parca.

Domnule Presedinte Klaus Werner Iohannis, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Doamna Primar General Gabriela Vranceanu Firea, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Doamna Ministru de Interne, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Domnule Liviu Dragnea, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Domnule Sorin Grindeanu Prim Ministru al Guvernului Romaniei, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei.

Alexandra Stoleru a salvat vieti chiar daca a incercat sa faca asta cu pretul propriei vieti. Alexandra este inca pe un pat de spital in urma intoxicatiei cu fum. Alexandra Stoleru este un erou!”, a scris Florin Chilian pe pagina sa de socializare.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *