Alexe a chemat azi ziariştii la o conferinţă de presă! Da’ el n-a venit!

Că tot n-am vorbit de ceva vreme de liberalii ieşeni, hai s-o facem iar, că din nou au cam dat cu mucii în fasole!

Conferinţă de presă convocată astăzi, pentru ora 13, la sediul PNL din Podu Roş. Trebuiau să-şi dea cu părerea Costel Alexe şi Liviu Brătescu. Cu vreo două ore înainte , un sms inştiinţează că, din motive obiective, aruncarea căldării de rahat în capul PSD-ului se amînă pentru ora 14. Dom’le! Am devenit brusc curioşi! Cauza amînării era intrigantă;motive obiective! Ce vrea să fie asta?

Cînd colo, la ora 14 apare la întîlnirea cu cei trei jurnalişti cu figuri plictisite(inclusiv subsemnatul avea o faţă cam tristă!) care s-au îndurat să-şi strice un început de după amiază de duminică doar Liviu Brătescu. Sîntem anunţaţi că onor dom’ Alexe întîrzie, pentru că în paralel cu conferinţa de presă se desfăşurau şi alegeri în organizaţia de femei şi musai trebuia să fie acolo. Nimic important, probleme organizatorice, doar că mai durează, ne-a asigurat Brătescu.

Sigur că Alexe nici vorbă să apară pînă la sfîrşitul conferinţei.

Aşa că avem şi noi întrebări. Cum poţi să chemi presa şi să nu fii prezent? Cum poţi să organizeze două evenimente, unul intern şi altul de imagine care să se suprapună?Ce fel de şef eşti tu dacă nu ai control deplin pe mersul unei întîlniri interne? N-o să raspundă nimeni,ştim asta. Dar ne-am lecuit complet de conferinţe de presă liberale duminica la ora amiezii. În timpul săptămînii fraţilor, la ore accesibile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *