Ce mîndreţe de fată are Daniel Buzdugan!

Daniel Buzdugan nu este prea darnic cu detalii din viaţa lui de familie, dar recent a făcut o excepţie. Realizatorul de la Radio ZU a publicat o imagine adorabilă cu fetiţa lui Maria, în vârstă de 8 ani. În fotografie, micuţa îşi sărută tatăl pe obraz, gestul ei uimindu-l pe Buzdu, care probabil nu se aştepta la un moment de tandreţe din partea ei.

Daniel Buzdugan (43 de ani) şi-a cam ţinut departe familia de ochii curioşilor, dar şi de micul ecran, dar a început timid să o prezinte fanilor săi. El a publicat o fotografie cu micuţa la care a adăugat o descriere pe măsură

daniel_buzdugan_0

Prima apariţie a Mariei în faţa unei ţări întregi s-a produs în această primăvară, când realizatorul de la Radio ZU şi-a însoţit fiica la „Next Star”. Maria a interpretat un cântec african alături de alţi 21 de copii.

“Este pentru prima oară când Maria cântă la televizor. Are aptitudini artistice, îi place să cânte, face şi chitară, dar şi desenează foarte frumos. Este varianta îmbunătăţită a tatălui ei. Maria cântă de la grădiniţă, iar de doi ani face parte dintr-un cor”, explica Daniel Buzdugan pentru Click!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *