Alina Istina: „Un sociolog îşi va face întotdeauna treaba cum trebuie“

Mulţi politicieni îşi exprimă îndoiala privind obiectivismul sondajelor de opinie. Nu acelaşi lucru îl spune şi Alina Istina, o tânără din Botoşani, studentă în anul III la Sociologie, care consideră că nimeni nu ştie câtă muncă implică realizarea acestora, să alegi întrebările, să culegi datele şi să le interpretezi corect.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

,,Un sociolog cu adevărat bun îşi va face întotdeauna treaba exact cum trebuie şi va garanta pentru obiectivitatea rezultatelor sondajelor de opinie”, ne spune Alina, care a ales această facultate pentru că este atrasă de lucrul cu oamenii şi îi place foarte mult să citească. În plus, ,,o prietenă bună fiind deja la această facultate, mi-a explicat despre ce este vorba şi am considerat că este pentru mine. Nu am mai stat pe gânduri”.

Şi cum mulţi studenţi aleg să şi muncească încă de pe băncile facultăţii şi ea se află printre aceştia.

,,Am muncit şi până acum, iar în prezent îmi doresc ceva şi mai stabil. Sunt sigură că voi face faţă, deoarece nu vreau să mai depind financiar de altcineva”, ne declară ea.

Deşi îşi doreşte un job, Alina nu ignoră facultatea.

,,Bineînţeles că facultatea ar trebui să fie prioritară pentru studenţi, dar eu zic că se poate să îmbini teoria cu practica”, ne mărturiseşte tânăra care este deschisă să lucreze într-un domeniu apropiat resurselor umane, atât în ţară cât şi în străinătate.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *