Frică de noi întâlniri după o despărţire?

Pentru multe dintre noi o despărţire poate fi o experienţă dureroasă. Şi ai nevoie de timp pentru a te împăca cu pierderea ta, astfel încât să poţi merge mai departe. Cătălina din Iaşi tocmai a trecut printr-o astfel de experienţă.

,,Încep să disper! Mă urăsc pentru că mă simt aşa! M-am despărţit de prietenul meu de şase luni şi nu mai pot trece peste asta. Am stat cu el doi ani şi jumătate şi nici nu realizez că totul s-a terminat atât de repede. Nu pot să mă întâlnesc cu altcineva şi mă întreb când o voi putea face? Mă doare să văd că lui nu îi este atât de greu şi deja este cu altcineva, ne mărturiseşte ea.

Draga mea Cătălina, îţi vei da singură seama când va fi momentul să ieşi la o întâlnire. Nu trebuie să cauţi cu disperare companie. Trebuie să faci ceva la care ai renunţat, un hobby sau ceva anume cu care fostul tău prieten nu era de acord. Apoi, fă o schimbare! Schimbă-ţi tunsoarea sau cumpără-ţi câteva haine. Petrece mai mult timp cu persoanele care te fac să te simţi bine: prieteni, familie. Fă orice dă un sens vieţii tale!

Dacă faci comparaţie mai mereu între noul tip şi fostul tău iubit, înseamnă că nu eşti pregătită pentru o nouă relaţie. În acest caz, cu siguranţă trebuie să mai aştepţi.

Ştii şi tu vorba aia pe care probabil toată lumea ţi-o tot repetă: Timpul le rezolvă pe toate, nu te impacienta!

Vă pup, hai pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *