Altul cu slăbitul! Ionuț Fulea a dat jos 40 de kilograme!

Cantaretul Ionut Fulea a uimit pe toata lumea cand a aparut in public cu 40 de kilograme in minus. Dieta lui Ionut Fulea este acum pe buzele tuturor. Toti cei care au probleme cu kilogramele în plus, isi doresc sa afle care este secretul de reusita al artistului.

Dieta lui Ionut Fulea: de la 126 de kilograme la 85 de kilograme in 10 luni

„Principala motivatie a unei persoane care doreste sa slabeasca ar trebui sa fie sanatatea. Iar alimentatia poate fi considerata un medicament. Poate cel mai pretios. E adevarat, dupa ce reusesti sa slabesti cateva kilograme, te motiveaza si aspectul fizic. Este acea dorinta de a pastra ce ai obtinut”, explica interpretul de muzica populara, Ionut Fulea.

Cum a ajuns la aspectul acesta fizic o sa descoperim in continuare. Dieta lui Ionut Fulea a fost una hipocalorica si hipoglicemica. „Alimentatia este cel mai important factor in procesul de slabire. Desigur, si miscarea are rolul sau, dar slabirea se poate produce si daca nu faci sport, dar iti supraveghezi alimentatia, insa nu se poate produce daca faci sport, dar mananci haotic. Cele 30 de minute de miscare zilnica pe care ni le recomanda specialistii sunt suficiente pentru a pierde kilogramele in exces daca, pe langa ele, ai o alimentatie corecta. Eu, spre exemplu, nu am facut sport pentru ca am urmat o dieta hipocalorica si hipoglicemica, iar aceasta dieta nu-mi furniza acel plus de energie necesar unui efort fizic sustinut”, citat de Cancan.ro.

Binecunoscutul interpret de muzica populara, Ionu Fulea, original din Sebes este exemplul clar de om care daca isi doreste poate. Nu i-au stat in fata nici programul haotic, nici lipsa timpului, nici alt gen de interese, artistul a stiut foarte clar ca-si doreste sa fie sanatos si pentru asta a spus La revedere celor 40 de kilograme.

Dieta lui Ionut Fulea a fost hipocalorica si hipoglicemica, asa cum am povestit si mai devreme, fara un suport fizic sustinut, tocmai pentru ca acest stil de viata nu da un minus de energie considerabil.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *