Nu toate femeile vor să devină mame! Andreea Raicu e una dintre ele!

Andreea Raicu nu vrea un copil! Cu toate ca, in trecut marturisea ca vrea o familie, acum vedeta s-a razgandit. Aceasta a marturisit pe blogul sau de ce nu va deveni mama prea curand. Andreea Raicu sustine ca nu vrea sa aduca un copil pe lume din motive egoiste si gresite.

In anii trecuti, Andreea Raicu a marturisit ca isi doreste o familie si un copil. A fost decisa ca, chiar daca nu are partener de viata, sa devina mama singura. In prezent, aceasta sustine ca s-a razgandit si nu vrea sa aduca pe lume un copil din motive gresite.

”Dintotdeauna mi-am dorit un copil. Iubesc copiii și ador să petrec timp cu ei. La un moment dat, pentru că îmi doream atât de mult să devin mamă, am zis că nici măcar nu contează atât de mult conjunctura în care aș vrea să-l fac.

Evident că nu aș fi ales ceva extrem, dar nici departe nu eram. Chiar mă gandeam că, dacă nu găsesc partenerul pe care să-l consider potrivit sa fie tată, pot să-l fac ca mamă singură. Existența însă a hotărât să nu-mi dea un copil până acum sau, cred că cel mai corect spus este, eu am ales să nu fac un copil din diferite motive, pe care subconștientul cu siguranță le ținea ascunse.

Am înțeles că un copil vine pe lume pentru cu totul și cu totul alte motive. Nu ca să îți umple golurile, nici ca să te facă să fii «în rândul lumii» și nici ca să ai o ocupație. Cred cu tarie că, atunci când vrei să faci un copil, e vital să-ți pui niște întrebări.

Eu una am ajuns la concluzia că pe un copil nu îl fac pentru mine, ca să mă împlinească și să-mi dea un rost, ci responsabilitatea mea este să îl aduc într-un loc în care să îi fie bine, să îi asigur toate condițiile în care să crească frumos – nu ma refer aici la cele materiale – și să-l ajut eu pe el, nu el pe mine, să-și facă un rost.

O lume în care cele mai multe lucruri sunt despre suprafață, despre ce se vede la exterior, o lume deconectată de la lucrurile cu adevărat esențiale în viață, o lume în care doar respirând și mâncând te îmbolnăvești, o lume în care, în următorii cinci sau poate zece ani, vom fi toți urmăriți prin intermediul cipurilor care probabil vor fi obligatorii, o lume avidă după bani și putere, o lume în care nu mai există pace. O lume în care totalitarismul și conformismul sunt la putere și autenticitatea e ceva atât de rar întâlnit”, a scris vedeta pe blogul personal.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *