Amanta lui Berlusconi a facut sex la 16 ani cu Cristiano Ronaldo

Karima El Mahroug a recunoscut ca dupa partida de sex cu fotbalistul Cristiano Ronaldo s-a ales cu suferinta si 4.000 de euro.

Karima El Mahroug, cunoscut drept dansatoarea Ruby Heartthrob, are 18 ani si a devenit celebra dupa ce a fost implicata in sex-scandalul ce-l are ca personaj central pe Silvio Berlusconi.

Despre trecutul tinerei se stie ca a fost intodeauna un copil problematic si a fugit de acasa pentru o viata mai bun, preferand petrecerile salbatice din nordul Italiei.

Karima El Mahroug si Berlusconi

De curand, insa, a reusit sa intre din nou in atentia presei cu o dezvaluire socanta referitoare la viata celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo, iubitul modelului Irina Shayk.

Ca si Zahia Dehar, blonda apetisanta care a marturisit ca a facut sex cu mai multi fotbalisti pe vremea cand era minora, Karima El Mahroug sustine ca a intretinut relatii sexuale cu Cristiano Ronaldo pe cand avea doar 16 ani.

Karima El Mahroug

„Dimineata, el nu mai era in camera. Am gasit pe masa un bilet unde scria: „Banii sunt langa geanta. Sper sa nu te mai gasesc aici cand vin!”. Mi-a lasat 4.000 de euro. Am plecat plangand”, a marturisit frumoasa Karima.

Sursa: showbiz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *