E oficial, au făcut sex, la „Fermă“! Ce s-a întâmplat cu MARIA CONSTANTIN, după plecarea soţului. Camerele au surprins totul

Soţia lui Marcel Toader a reuşit să se dea de gol, de una singură, că a făcut sex la „Ferma Vedetelor“, iar mărturisirea a venit la scurt timp după plecarea acestuia din emisiune.

Maria Constantin a dat cărţile pe faţă în ceea ce priveşte relaţia amoroasă cu soţul său. Mai exact, despre ultimele luni pe care le-a petrecut la între pereţii de la „Ferma Vedetelor“, împreună cu acesta. Chiar dacă până acum doar s-a zvonit că au fi întreţinut relaţii sexuale în cadrul emisiunii difuzate de către ProTV, iată că acum a venit şi confirmarea clară că acest lucru chiar s-a întâmplat.

Marcel-si-Maria-21-1024x577

Această confirmare a venit chiar din partea soţiei lui Marcel Toader, pentru că întrebată în glumă de către Iulia Vântur dacă e afectată de abstinența, Maria a dat cărţile pe faţă şi a recunoscut că lipsa de sex o afectează foarte mult. Asta doar la două săptămâni după ce Marcel Toader a părăsit show-ul televizat.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *