Ambasadorul Japoniei la București a fost primit la Iași ca în țara sa!

Fete îmbrăcate în kimono, tradiționalul port japonez, astăzi, în Sala Mare a primăriei ieșene. Membrele Asociației româno-japoneze Himawari au ținut să îl întîmpine în acest fel pe Excelența Sa, Kisaburo Ishii, ambasadorul Japoniei la București, care a efectuat o vizită la Iași.

WP_20170530_10_27_18_Pro[1] Kisaburo Ishii s-a întilnit și a discutat cu primarul Mihai Chirica pentru ca apoi să viziteze Casa pătrată , unde a fost întîmpinat de Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași și de Marian Șerbescu, prefectul județului.”Trebuia ca această vizită să aibă loc mai devreme, pentru că eu știu că Iașiul este cel mai important centru cultural al României.” a spus Kisaburo Ishii în debutul întîlnirii sale cu Maricel Popa și Marian Șerbescu.

WP_20170530_11_28_46_Pro[1] În cele două întîlniri, oaspetelui i-au fost prezentate oportunitățile de afaceri ale Iașiului, potențialul agricol și i s-a făcut și o descriere a orașului și județului. Conform spuselor prefectului Marian Șerbescu, ambasadorul Kisaburo Ishii s-a arătat interesat de proiectul „Iași-Smart City”,arătîndu-și disponibilitatea pentru susținerea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *