Cum te-ai simți să-ți vezi mașina pe care ai dat o căruță de bani mîzgălită? A pățit-o Denis Alibec!

Denis Alibec şi-a găsit superbul automobil, un Porsche Cayenne GTS, vandalizat. De vină este o fostă cucerire a fotbalistului, deranjată, probabil, de faptul că preferatul lui Gigi Becali nu i-a mai dat niciun semn. ()

Alibec nu are, din păcate, deloc linişte pe plan personal. Cancan.ro a aflat că “diamantul” lui Gigi Becali şi-a găsit maşina vandalizată. Atacantul deţine un Porsche Cayenne GTS pe care a dat în jur de 150.000 de euro. Dimineaţa, când a ieşit din casă pentru a pleca să rezolve nişte probleme, Alibec a avut neplăcuta surpriză să constate că automobilul său este mâzgălit.

“Nesimţitule”, “Să-ţi fie ruşine” şi “Eşti un…” au fost doar câteva dintre cele mai blânde mesaje care erau scrise pe Porsche-ul lui Alibec. Potrivit surselor , atacantul a privit amuzat “opera” pe care o avea în faţă. Surprinzător, fotbalistul nu a alertat Poliţia, cum ar fi făcut mulţi. S-a dus acasă, de unde a coborât cu mai multe şerveţele umede. S-a pus, imediat, pe treabă şi a şters fiecare mesaj în parte. După câteva minute, “bijuteria” lui Alibec arăta ca nouă.

Dar cine a fost capabil să-i facă aşa ceva febleţei lui Gigi Becali? Cancan.ro a discutat cu un apropiat al fotbalistului despre întâmplare. „Denis nu a avut nicio problemă când şi-a găsit maşina mâzgălită. A râs, a şters mesajele şi şi-a văzut, mai departe, de treabă. Nici măcar la Poliţie nu s-a dus. Am înţeles de la el că maşina a fost vandalizată de o fată care nu a mai primit niciun semn de la el. O fi avut vreo relaţie cu ea şi apoi nu i-a mai răspuns. Şi femeia a luat-o razna şi a recurs la gestul de a-i scrie mesaje jignitoare pe maşină”, a povestit sursa citată.

Denis Alibec este cel mai valoros fotbalist din Liga 1, iar Gigi Becali speră să obţină de pe urma transferului în străinătate cel puţin 15 milioane de euro. Jucătorul este o prezenţă constantă la echipa naţională, iar la FCSB este titular şi, totodată, căpitan.

“Îi accept orice lui Alibec!”, spunea la un moment dat Gigi Becali. Patronul FCSB îl apreciază enorm pe atacant, pe care îl lasă să facă tot ce doreşte. Cert este că Denis este fotbalist adevărat. A demonstrat-o cu vârf şi îndesat la Astra, dar şi în prima jumătate a anului, când a evoluat pentru vicecampioana României.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *