Anamaria Ferentz a împlinit 40 de ani și a îmbrăcat costumul de Crăciuniță!

Pe 18 decembrie, Anamaria Ferentz a împlinit 40 de ani și a ținut să sărbătorească într-un mod original.

Cântăreața Anamaria Ferentz locuiește de mai mulți ani în Statele Unite, mai precis în Florida, iar anul acesta, când a împlinit 40 de ani, a ținut să petreacă în orașul ei favorit, Santa Barbara, cu ieșire la Oceanul Pacific. A îmbrăcat un costum sexy, de Crăciuniță și a ieșit la plajă, la o inedită ședință foto. Alături i-au fost prietenii din SUA. De curând românca a lansat un colind, „One Toy Soldier”, cu un mesaj special. „De ziua mea, deși inițial am zis că fac mare petrecere mare, am preferat să îmbin plăcutul cu utilul și anume să muncesc 🙂 Dar, nu oriunde ci în orașul meu favorit, de la malul Pacificului: Santa Barbara.
Am făcut o ședință foto de Sărbători, să pot oferi pe lângă piesa nouă și poze noi, mai ales că am primit cadou de la mama mea un superb costum de Crăciuniță, pe care trebuia să îl folosesc neapărat! Plus șosetele roșii, care au făcut mare senzație”, a spun Anamaria Ferentz

Piesa pe care a lansat-o de curând va fi prima de pe un album de gen pe care intenționează să-l înregistreze anul viitor.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *