Anamaria Prodan recunoaste! Ce nu s-a stiut pana acum despre casnicia cu Reghe: “E foarte gelos, imi da…”

Lucreaza in acelasi domeniu si incearca sa se inteleaga unul pe celalalt atunci cand se confrunta cu situatii neplacute. Anamaria Prodan recunoaste ca in mariajul ei exista si momente mai tensionate.

Totul se intampla din cauza geloziei, sustine Anamaria Prodan. Sotia lui Reghecampf recunoaste ca atat ea cat si partenerul ei sunt foarte gelosi, insa incearca sa treaca peste momentele mai dificile cu maturitate.

„Lucram in acelasi domeniu si e usor, fata de alte neveste care nu inteleg de ce pleaca si cat. Am fost mereu impreuna. Eu nu sunt geloasa, am relatia si familia perfecta. Nu cer mai mult ca il deranjez pe Dumnezeu. Mi-a dat mai mult decat am visat vreodata in viata asta. Eu sunt foarte geloasa de fel, si pe aer, dar nu zic nimic. Glumim, da, normal. Dar stiu ca ma iubeste. Reghe e foarte gelos, nu ma controleaza, dar e gelos. E Fecioara. Nu imi zice nimic, dar imi da coate. Vorbim mereu. Ne-a ajutat ca ne-am intalnit cand eram maturi, trecuti deja prin casatorii. Daca nu ai incredere, nu ai nimic”, a marturisit Anamaria Prodan in cadrul unei emisiuni TV.

Actionata in instanta pentru o postare pe Facebook

Nu o data a luat-o gura pe dinainte pe Anamaria Prodan si s-a „racorit” cu replici si comentarii acide pe Facebook. De data asta, insa, o reactie postata pe reteaua de socializare ar putea s-o coste scump.

La sfarsitul lunii septembrie, Mihai Octavian Prunariu, patronul echipei Pandurii Targu Jiu, a chemat-o in judecata pe Anamaria Prodan Reghecampf, la Judecatoria Buftea. Procesul se judeca acum in prima instanta, si are ca obiect pretentii. Prunariu ii cere acesteia daune in valoare de aproximativ 100.000 de euro, pentru ca i-a terfelit imaginea in media, sustin surse judiciare.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *