Anamaria Prodan-Reghecampf, FARA LICENTA de impresar!

Anamaria Prodan-Reghecampf, sotia fostului antrenor al Stelei si unul dintre cei mai importanti impresari din fotbalul romanesc, dupa ce a semnat contracte de reprezentare cu fotbalisti precum Sanmartean, Szukala, papp, Bourceanu sau Pintilii, a primit o lovitura grea.

Impresar cu ramificatii adanci in fotbalul romanesc, dupa ce a reusit „sa puna mana” in ultimii ani pe fotbalisti importanti ai Ligii I, Anamaria Prodan-Reghecampf a primit o lovitura grea chiar intr-un moment in care negociaza mai multe contracte importante.

Sotia lui Laurentiu Reghecampf, care ii reprezinta, printre altii, pe Lucian Sanmartean, Lukasz Szukala, Bourceanu, Papp sau Pintilii, nu isi mai poate exercita meseria de agent FIFA din cauza faptului ca licenta sa a fost suspendata de FRF.

573639-anamaria-prodan

Potrivit oficialilor Federatiei Romane de Fotbal, Anamaria Prodan a fost suspendata „automat” din cauza faptului ca nu si-a platit polita de asigurare de raspundere profesionala, criteriu obligatoriu care valideaza un impresar.

„Licenta doamnei Prodan a fost suspendata automat. in acest moment, nu mai are dreptul sa isi exercite meseria de agent FIFA. Are la dispozitie 90 de zile pentru a plati taxa, pentru ca in caz contrar i se va retrage licenta”, a declarat Adrian Stangaciu, presedintele Comisiei pentru Acordarea Licentelor de Agenti de Jucatori din cadrul FRF, pentru ziare.com

Astfel, Anamaria Prodan are 3 luni la dispozitie pentru a isi putea redobandi licenta, in caz contrar riscand sa piarda toate contractele de reprezentare pe care le are.

Anamaria a mai semnat in ultimele luni contracte de reprezentare si cu cateva dintre talentele de viitor ale Stelei, Robert Valceanu, Razvan Gradinaru sau Alexandru Aldea. De asemenea, sotia lui Laurentiu Reghecampf colaboreaza cu jucatori de la mai multe formatii din campionatul intern.

 

Sursa:sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *