EXCLUSIV! Antena 1 se cutremura! Concurentii de la “Burlacita” nu si-au luat nici pana acum banii promisi in contract!

Scandalul pe marginea show-ului “Burlacita” continua! Fostii concurenti arata cu degetul acuzator spre producatorii reality-show-ului si sustin ca acestia nu le-au dat nici pana acum banii promisi in contract.

In ciuda audientelor pe care le-a inregistrat “Burlacita” vara trecuta, situatia financiara a formatului nu pare sa stea pe roze. Mai multi participanti in emisiune spun ca nu au primit nici macar un banut, desi conform intelegerii facute cu sefii proiectului ar fi trebuit sa fie remunerati cu sume in euro inca de acum doua luni.

 

Concurentii din acest sezon au ramas cu buza umflata“In contractele pe care noi le-am incheiat se stipula clar ca pentru fiecare episod de stat in show ar fi trebuit sa primim 50 de euro! Banii nu se incasau imediat, ci la 30 de zile de la finele productiei pe micul ecran, iar ei ar fi ajuns la noi prin modalitatea aleasa de conducerea “Burlacitei”! Culmea e ca, desi formatul s-a terminat in august, noi nu am fost contactati de nimeni pana acum pentru a incasa banii cash. Ce sa mai spunem de faptul ca nu ni s-a cerut nici macar un numar de cont, unde onorariile sa fie virate candva!!! E adevarat ca poate pentru unii nu sunt sume mari, insa, daca asa a fost intelegerea facuta la inceput, ni s-ar parea normal ca ea sa fie respectata. Cine stie daca ne vom vedea vreodata banutii…”, s-au plans cativa dintre concurentii de la “Burlacita”.

 

Sursa:wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *