Anda Adam naşte! Primele imagini cu viitoarea mămică la spital!

Ziua cea mare pentru Anda Adam a sosit! Cântăreaţa se pregăteşte să nască o fetiţă pe care o va numi Evelin. Artista s-a internat la spital şi în scurt timp îşi va strânge micuţa în braţe, fiind momentul pe care îl aşteaptă de multă vreme.


Anda Adam a ales să nască de Sfântul Andrei, deoarece e zi de sărbătoare şi îşi doreşte ca fetiţa ei să aibă o viaţă cât mai frumoasă. În imagini, o puteţi vedea pe viitoarea mămică în drum spre spital, nerăbdătoare să îşi ţină fetiţa în braţe. Dragostea dintre ea şi soţul ei este mare, iar artista a fost în culmea fericirii când a aflat că va deveni mămică.


Anda Adam s-a cunoscut cu actualul ei soţ la malul mării anul trecut, în luna august, iar flacăra iubirii s-a aprins pe loc. Cei doi au păstrat legătura şi pe parcurs şi-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun. Ceea ce a urmat a şocat pe toată lumea, pentru că nimeni nu se aştepta ca Sorin Andrei să o ceară pe Anda după doar o lună de relaţie, cei doi căsătorindu-se la începutul lunii iunie, într-un cadru de vis, pe malul lacului Snagov.

sursa: spynews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *