Adela Popescu, fotografie din intimitate cu Radu Vâlcan. „Ești sexy, nene”

valcanAdela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi. Cei doi au împreună un băiețel și trăiesc cea mai frumoasă perioadă. Prezentatoarea tv și-a surprins soțul în bucătărie, l-a pozat și a făcut imaginea publică.

Adela Popescu nu s-a putut abține să nu își fotografieze soțul, despre care spune că e foarte sexy. „Iubire, iartă-mă, nu pot să mă abțin, dar și răvășit ești sexi, nene! Cât despre risotto… ce ar mai fi de spus?”, a scris vedeta pe profilul personal.  Fanii i-au felicitat imediat și le-au urat să fie fericiți. „Ce frumos, te răsfață, așa și trebuie”, „Ai pozat risotto împreună cu desertul? Ce aș putea să spun? Cu așa desert după fiecare masă, să tot slăbești…” și „Super tare că îți susții soțul! Sexy sau nu, dacă mai și gătește… e de lăudat”, i-au scris prietenii virtuali în rubrica de comentarii.

Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe fiul lor Alexandru duminică, 11 septembrie, exact în ziua în care micuțul a împlinit 3 luni.  Slujba de botez a  fost plină de emoții pentru toti cei prezenți, dar mai ales pentru părinții lui Alexandru care, deși și-au propus să nu plângă, nu au reușit să se abțină.

Adela Popescu a fost extrem de emoționată. „Momentul de la biserică a fost unul foarte emoționant. Botezul propriului copil este unic, ca orice altceva ce este legat de el. Fiecare zi este speciala”, spune tatăl Radu Valcan. „E un moment pe care îl percep exact la intensitatea cuvenită. Am fost fericită, dar totuși am avut și câteva temeri, firești cred pentru părinții care asistă la botezul copilului lor. Cel mai tare mi-a fost frica să nu se sperie puiul, dar totul a fost foarte bine.”, adauga Adela Popescu. (sursa: www.libertatea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *