Andreea Balan, aproape goala pe strazile din State! Uite cum a filmat cu sanii la vedere pentru regizorul Innei!

Cum il viziteaza frecvent pe iubitul sau, in State, Andreea Balan s-a gandit sa imbine utilul cu placutul si sa se ocupe putin si de cariera, alaturi de alti romani aflati peste Ocean. Desi nu a fost recunoscuta ca artista, blonda a intors toate capetele.

[su_youtube url=”http://youtube.com/watch?v=a2QNAbdKRRg”]

Cu toate ca Andreea Balan nu se bucura de acceasi celebritate si peste Ocean, americanii au intors capetele atunci cand solista s-a plimbat pe strazile din SUA. Imbracata extrem de sumar, Andreea a facut ravagii.

Andreea a filmat pentru proiectil online al lui Matei Dima

Andreea a filmat pentru proiectil online al lui Matei Dima

A filmat in sutien

 

O  bucata buna de vreme, Andreea Balan a stat in Statele Unite pentru a filma un nou videoclip. Aici, tanara a colaborat cu o parte din echipa Innei, mai precis cu regizorul care se ocupa de videoclipurile ei.

Asa merge cantareata pe strazile din America

Asa merge cantareata pe strazile din America

Pana cand sa se apuce de filmarile noului clip, Balan a acceptat propunerea regizorului Matei Dima de a-l ajuta la proiectul lui online. Imbracata sumar, cu un sutien imprimat cu steagul Americii, blonda s-a lasat filmata in parcarea unui centru comercial. Postarea, urcata pe Internet, a strans cateva zeci de mii de vizualizari si este intr-o continua crestere.

S-a intors in tara cu Michael

 

Dupa ce a stat o perioada in America, alaturi de iubitul ei, Michael, cantareata s-a intors pe meleaguri natale. Din pacate, vacanta ei s-a scurtat din cauza decesului bunicii. Solista a fost daramata cand a aflat de moartea batranei, iar odata revenita in Romania a decis sa petreaca mai mult timp cu bunica cealalta, care mai este inca in viata.

 

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *