Andreea Balan isi acuza din nou tatal: “Am fost luata, pusa pe scena si mi s-a spus ce sa fac, sa execut. Poate nu voiam sa fac anumite lucruri!”

Andreea Balan a povestit de nenumarate ori ca tatal ei a fost dur cu ea in copilarie, cand a lansat-o in muzica, cu trupa Andre, alaturi de Andreea Antonescu. Cantareata a vorbit chiar la un moment dat ca ar fi fost vorba si despre agresiune fizica, nu doar verbala.

Sandel Balan a avut de multe ori discutii contradictorii cu fiica lui, Andreea, dupa ce aceasta a povestit ce copilarie grea a avut si cat de mult a muncit pe vremea cand facea parte din trupa Andre. Pe de alta parte, desi i-a reprosat multe lucruri, Andreea ia si multumit tatalui ei, marturisind ca daca nu ar fi fost el nu ar fi ajuns unul dintre cei mai apreciati artisti din showbiz.

 

Andreea a raspuns intrebarilor fanilor, unele dintre ele fiind chiar incomode pentru ea. O admiratoare insa a intrebat-o de ce isi “ascunde” fetita (Ella Maya are 3 luni), de ce nu doreste sa-i arate chipul. Andreea a avut o replica destul de dura cu care a reusit sa-si intepe din nou tatal.

“Nu-mi arat copilul deocamdata, nu stiu daca o sa o fac nici in viitorul apropiat sau indepartat pentru ca mi se pare ca trebuie respectat dreptul omului la intimitate. Fiind un bebelus… n-are cum sa hotarasca daca vrea sau nu sa apara.

Cu ce drept arat eu bebelusul daca el nu vrea sa apara? De unde stiu ca mai tarziu copilul meu o sa-mi spuna “Dar eu n-am vrut sa apar, de ce m-ai aratat?” Pentru ca asa s-a intamplat si cu mine. Eu am fost luata, pusa pe scena si mi s-a spus ce sa fac, sa execut. Am fost un robotel, care a executat ceea ce i s-a spus. Si poate la un moment dat nu voiam sa fac anumite lucruri, nu-mi placeau sau nu ma simteam confortabil, dar am fost obligata sa le fac. Si atunci nu-mi doresc sa am acelasi tratament si cu copilul meu”, a spus Andreea Balan.

Sursa:wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *