Andreea Bălan concertează la Iaşi

Andreea Balan

Andreea Balan concerteaza la Iasi

Weekend incendiar la Era Shopping Park cu câteva zile înainte de 1 martie, sărbătoarea Mărţişorului. Cântăreaţa Andreea Bălan, „fetiţa” neliniştită a fostei trupe „Andre”, care în anii 2000 – 2002 i-a înnebunit pe toţi adolescenţii din România, va concerta la „Era Shopping Park” alături de cel mai bun dansator al momentului, Petrişor Ruge.

Sâmbătă, 26 februarie 2011, la ora 17.00, fanii fostei trupe Andre dar şi a nu mai puţin celebrei Andreea Bălan vor fi invitaţi la un show de excepţie denumit „Lecţia de dans”. Cântăreaţa a fost printre cele mai bine vândute artiste din România ca şi concerte, în 2008 şi 2009, fiind clasată în topul muzical românesc. Ea şi-a făcut debutul în ale muzicii la sfîrşitul anului 1999 când o cunoaşte pe Andreea Antonescu la emisiunea pentru copii Ba da, Ba nu, luând astfel naştere proiectul de success Andre, cu toate că tatăl celei de a doua fete, Alexandru Antonescu, a fost reticent la început. Proiectul Andrè s-a dovedit a fi un succes naţional, având ocazional succes şi în afara graniţelor româneşti, target-ul lor de audienţă fiind adolescenţii.

De-a lungul timpului, Bălan a adoptat mai multe stiluri muzicale, fiind apreciată în special pentru schimbările muzicale şi de imagine, în încercarea de a se adapta noilor tendinţe. Albumul „Super Woman” s-a distanţat vizibil de celelalte înregistrări ale acesteia, conţinând elemente de muzică samba, rock and roll şi jive, definitivând imaginea ei ca solistă dansatoare. Coregrafiile şi costumaţiile artistei sunt adesea criticate ca fiind prea sexuale sau prea “ieftine”. Celine Dion, Mariah Carey şi Loredana Groza au fost numite de Bălan ca fiind cântăreţele pe care le apreciază cel mai mult, deşi ea însăşi a fost intens criticată din cauza puterii vocale limitate şi a faptului că făcea playback.

Cuplul Bălan – Ruge au luat premiul cel mare la un concurs de dans din Mexic

Cariera muzicală a Andreei Bălan a atins culmi nebănuite în 2007 cînd artista, alături de dansatorul său Petrişor Ruge au terminat pe locul întâi cea de-a treia ediţie a concursului “Dancing around the world” din Mexic, varianta internaţională a emisiunii “Dansez pentru tine”.  Astfel, la finalul celei de-a treia ediţii a competiţiei din Mexic, Bălan şi Ruge au ieşit învingători conducând clasamentul celor 9 ţări participante cu 103 puncte, urmaţi de echipa ţării gazde, care a acumulat 91 de puncte. La începutul lunii martie, organizatorii de la Era Shopping Park îi vor răsfăţa pe fanii ieşeni cu o altă voce minunată a momentului, e vorba de Lavinia (fosta solistă vocală de la Spicy) care va susţine un concert de zile mari, urmat de o binemeritată sesiune de autografe.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *