Andreea Bălan a fost la ecograf! A avut parte de o surpriză!

Andreea Bălan a anunţat public în urmă cu câteva zile că urmează să aducă pe lume un bebeluş şi este foarte fericită! Ea a dezvăluit şi care a fost cel mai emoţionant moment, în cele patru luni de sarcină de până acum!

Solista mai are puţin şi intră în luna a cincea de sarcină, şi este mereu cu zâmbetul pe buze, pentru că de mult îşi dorea un copilaş, şi ea dar şi iubitul ei, actorul George Burcea, cu care este împreună de aproape un an. A plâns de fericire atunci când a vazut imaginea fătului proiectată pe ecranul ecografului, dar şi mai tare s-a emoţionat când a simţit, prin intermediul aparatului, că în pântecul ei se află o altă viaţă:

 

„Când i-am auzit prima dată inima a fost cel mai emoţionant. Sunt în luna a patra, la final. Sunt foarte fericită pentru că de vreo patru ani îmi doream foarte mult un copil. Nu simt încă faptzul că viaţa mi s-a schimbat. Pot spune doar că sunt emoţionată şi fericită. Clar că atunci când vine pe lume un copil se schimbă viaţa ta, a familiei. Nu prea am avut simptome de graviduţă. De fapt, am aflat destul de târziu de sarcină, doar că aveam stări emoţionale destul de ciudate: eram mai tristuţă. Da, pofte am avut, dar eu sunt pofticioasă de fel. Sunt convinsă că şi eu voi lua câteva kilograme. Dar face parte din proces. Îmi doresc foarte mult să nu iau foarte multe kilograme şi momentan nu se vede nimic. Până acum, nu mi s-a schimbat deloc viaţa. Amn concerte programate până în luna august. Sunt într-adevăr mai obosită, dar este perfect normal. până acum nu simt bebeluşul. Când i-am auzit inima mi-au dat lacrimile. Cred că va fi foarte frumos şi emoţionant când o să-l văd pentru prima dată. Deocamdată nu ştiu ce sex are şi nici nu m-am gândit la nume. Nu am făcut nicio pregătire nici în casă. Amândoi suntem foarte fericiţi pentru că amândoi ne doream foarte mult acest lucru. Chiar el este cel care a spus: „Da, hai să ne facem o familie frumoasă şi fericită”. Nu mai am ce să-mi doresc. Tot ce mi-am dorit s-a îndeplinit. Mama este cea care se bucură cel mai mult. Ea va fi mereu aproape de mine şi tocmai de asta voi putea să revin foarte repede la muncă pentru că ea mă va ajuta”, a declarat Andreea Bălan într-o emisiune TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *