Andreea Balan, internata la o clinica din Ploiesti dupa ce a incercat sa se sinucida! Mama vedetei a confirmat totul

Atacurile dintre Andreea Balan si Marius Gavrila continua. Impresarul a dezvaluit ca vedeta a fost internata la o clinica din Ploiesti, dupa ce ar fi incercat sa se sinucida. Mama vedetei a confirmat.

Marius Gavrila are numai cuvinte grele la adresa Andreei Balan. De curand, acesta a dezvaluit ca vedeta a fost internata intr-o clinica din Ploiesti, dupa ce a incercat sa faca un gest necugetat. „Andreea Balan a fost internata la un spital in Ploiesti. Putem scoate o foicica si sa scoatem la iveala ce a facut in urma cu zece ani”, a declarat impresarul, intr-o emisiune TV.

Andreea Balan a fost internata dupa ce ar fi incercat sa se sinucida

Andreea Balan a fost internata dupa ce ar fi incercat sa se sinucida

Mama vedetei, Valeria Balan, a confirmat internarea fiicei sale, dar a refuzat sa ofere prea multe detalii despre acest episod urat din viata artistei. „Toata lumea are probleme, mai mari sau mai mici. Andreea a avut o problema stricta de-a ei”, a spus aceasta.

Vedeta a suferit foarte mult dupa despartirea de Keo

Vedeta a suferit foarte mult dupa despartirea de Keo

A suferit teribil dupa despartirea de Keo

Dupa ce a decis sa puna punct relatiei cu Keo, Andreea Balan a suferit teribil. Cantareata a marturisit ca a plans foarte mult si ca si-a revenit cu greu dupa acest soc. „Am avut perioade foarte grele in care am dormit pe jos de durere si am suferit. Plangeam la telefon de durere, dar nu mi-a trecut niciodata prin cap sa fac un gest necugetat. Am luat suplimente naturale de acest gen, dar nu somnifere sau calmante”, a spus vedeta.

 

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *