Andreea Bălan refuză să se ocupe de botezul fiicei sale! Când şi unde va avea loc evenimentul: ”Să se gândească mama cu George!”

Andreea Bălan refuză să se ocupe de botezul fiicei sale, Ella, şi a aruncat ”pisica” în curtea mamei şi a iubitului ei. Artista a dezvăluit că şi-a stabilit momentul aproximativ în care o va boteza pe micuţă.

Andreea Bălan este o mămică fericită, însă recunoaşte că încă nu-i stă mintea la organizat botezul fiicei sale. Mai mult decât atât, artista a spus că i-ar plăcea ca de asta să se ocupe mama ei împreună cu iubitul ei, George.

Vedeta a primit cu bucurie sugestia lui Cristi Brancu de a-şi boteza fiica la Ierusalim, dezvăluind că şi-ar dori să se întâmple peste vreo şase luni.
”Nu ştiu, nu m-am gândit. O să fac botezul la şase luni. L-am dus cât mai departe, ca să nu-mi ocup mintea la asta. Aştept să scap de tot ce aveam programat şi apoi să mă gândesc. Sau să se gândească mama cu George! Chiar nu vreau să mă implic în chestia asta. Nu mă pasionează. Nu vreau să organizez, chiar nu-mi stă mintea la aşa ceva! I-auzi, mami, la Ierusalim! Bună idee, idei în direct”, a declarat Andreea Bălan.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *