ANDREEA BĂLAN a vorbit despre sexul copilului: „Vom avea…”

Andreea Bălan pare să se fi transformat în cu totul altă persoană de când este însărcinată cu primul ei copil.

Chiar dacă a trecut deja în cel de-al doilea trimestru de sarcină, Andreeea nu a dezvăluit dacă minunea, care va veni pe lume peste cinci luni va fi fetiţă sau băieţel. De când informaţia a fost făcută publică, Andreea este asaltată constant de mesaje de felicitare din partea fanilor săi care o urmăresc în mediul virtual, unii dintre ei mai curioşi.

”Spune-mi ce este, fetiţă sau băieţel? Să-ţi dea Dumnezeu multă sănătate, multă putere de muncă şi naştere uşoară”, a scris foarte entuziasmată o admiratoare. Şi, din fericire pentru ea, răspunsul Andreei a venit imediat.  ”Nu ştiu încă ce vom avea. Dar promit că voi anunţa când va fi momentul potrivit!”.

 Andreea Bălan şi George Burcea s-au îndrăgostit la prima vedere şi locuiesc împreună încă din primele luni ale relaţiei care ţine de aproape un an. Mai mult decât atât, în preajma cântăreţei se vorbeşte că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simţind, în sfârşit, că şi-a găsit bărbatul de care avea nevoie. Cei doi vor deveni părinţi anul acesta.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *