Andreea Bănică, primele sărbători după ce a devenit din nou mamă

Revelionul de anul acesta va fi unul cu totul special pentru Andreea Bănică! Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu câteva săptămâni, iar acum urmează să sărbătorească prima trecere dintre ani în formulă de patru.

Anul acesta sărbătorile sunt mult mai frumoase pentru Andreea şi asta pentru că pe 16 noiembrie cântăreaţa l-a născut pe Noah Andrei, cel de-al doilea copil al ei.

’’Sunt împlinită, fericită ,binecuvântată! Am 2 copii o fată şi un băiat, cee ace este ideal în viaţă. Mă fascinează, nu mă satur să îl privesc! Acum a început perioada de colici prin care trec aproape toţi bebeluşii. Dacă  Noah nu doarme nu doarme nici mami însă merită tot efortul!”, a declarat Andreea Bănică pentru revista Spy.

Sofia (7 ani), fetiţa Andreei abia l-a aşteptat acasă pe frăţiorul ei, iar dacă vă imaginaţi că simte vreo gelozie faţă de el, ei bine nici vorbă de aşa ceva.

“Sofia este super încântată, îl iubeşte, îl pupă mult, ar vrea să se joace cu el, îşi doreşte să îl ţină în braţe, să îl spele. L-a primit cu multă iubire şi sincer nu mă aşteptam să se bucure atât de mult”, a mai declarat cântăreaţa.

Dacă Andreea a petrecut Crăciunul alături de soţul şi copiii ei, acasă, noaptea dintre ani o va prinde pe proaspăta mămică pe scenă, ca în fiecare an de altfel, acolo unde va încânta publicul cu piesele ei, dar şi cu ţinutele frumoase pe care le poartă. Pentru că noaptea dintre ani este specială iar ea va fi în faţa publiculu, nici parfumul pe care îl va folosi nu trebuie neglijat, aşa că şi-a comandat cele mai bune parfumuri de pe parfumeria.ro, site-ul nr.1 de shopping al vedetelor. Andreea şi-a revenit foarte repede după cea de a doua naştere.

“Nu am nici o problemă că am 5 kg în plus. Le voi da jos în timp, sănătos, făra diete care nu fac bine organismului ci cu ajutorul nutriţionistului. Toată sarcina am acumulat 12 kg si mai am 5 de dat jos. Faţă de prima sarcină am pus mai puţine kilograme, şi mi-am revenit foart repede fără vreun efort. Abia aştept să încep să fac sport, însa din ianuarie mi-am propus să fac asta. Eu cred că depinde de organismul fiecarei femei,de schimbarile hormonale”, a mai spus Andreea Bănică.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *