Andreea Berecleanu îşi dezvăluie, în sfârşit, silueta! Cum arată trupul ştiristei

Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00, de la Antena 1, a lansat de curând www.esteticapremium.ro, primul portal din România cu informaţii despre medicină estetică.

Pasionată de medicină, frumoasa vedetă îşi doreşte să ofere o sursă profesionistă de informare în ceea ce priveşte tehnicile de medicină estetică, de chirurgie plastică şi reparatorie, de dermatologie, nutriţie, estetică dentară, oculoplastie şi multe altele care să prezinte tot ce este inovativ în acest domeniu.

Pasiunea Andreei pentru acest domeniu i-a fost insuflată de dr. Constantin Stan, cel care este şi partenerul de viaţă al frumoasei vedete de la Antena 1.

 

„Experienţa jurnalistică de peste 20 de ani m-a ajutat în demersul meu, dar şi viaţa trăită alături de un specialist în domeniu, inventator internaţional, omul care m-a lăsat să întru în sala de operaţie şi să văd, să cunosc, să simt direct vibraţia acestei meserii şi să o transmit ca sursă de informaţie mai departe. Motto-ul site-ului www.esteticapremium.ro este „Think young and beautiful”, a mai adăugat ea.

Cu această ocazie, a postat o fotografie cu ea într-o ţinută mulată, care a lăsat să se vadă o siluetă perfectă.

Sursa: apropotv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *