Le cloneaza-n vestiar? Ultima blonda care i-a calcat in asternuturi lui Cristea pare e bucatica rupta din Bianca!

Nu-i niciun secret ca lui Cristea ii plac blondele. Naturale sau vopsite, casatorite sau necasatorite – nu conteaza. Ce nu se stie este insa cine este cea mai recenta achizitie sentimental-sexuala a printului, dar revista SPY face lumina!

E vorba de o blonda, cum altfel?, pe nume Cipriana. Are 30 de ani, este constanteanca, absolventa a Facultatii de Farmacie a Universitatii Ovidiu din Constanta. Obisnuita a cluburilor de pe litoral si din Capitala, Cipriana ii seamana foarte bine Biancai.

S-au cunoscut la Mamaia
De curand, fotbalistul a si recunoscut ca este implicat intr-o relatie, dar fara sa dea un nume. “Da, sunt indragostit. Este o blonda frumoasa. Nu este si nici nu a fost casatorita”, a spus el.

Cipriana si Cristea s-au cunoscut la Mamaia si sunt impreuna de circa o luna

Cipriana si Cristea s-au cunoscut la Mamaia si sunt impreuna de circa o luna

Cei doi sunt impreuna cam de o luna. S-au cunoscut la mare, la Mamaia, iar ea deja a inceput sa-l viziteze la Bucuresti. De-ndata ce a ajuns la urechile lor ca s-a aflat ca sunt impreuna, ea si-a sters contul de Facebook.
Acelasi profil de iubite
Multe blonde s-au perindat, in ultimul timp, prin viata si patul lui Cristea. Interesant este ca toate seamana intre ele.

Cristea si Bianca s-au certat si s-au impacat de nenumarate ori

Cristea si Bianca s-au certat si s-au impacat de nenumarate ori

Intre 2003 si 2008, blonda lui a fost Denisa Nechifor, mama copilului sau, apoi, in 2008, ea a fost inlocuita de Silvia Pop. Intre 2009 si 2012, in inima lui si-a gasit loc Bianca Dragusanu, in 2013 – Tania Budi, iar in 2014 – Mariana Rosca si Denisa Botcari.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *