Andreea Esca, implicata intr-un accident auto! Vezi ce s-a intamplat

Andreea Esca are permis de conducere de foarte mult timp si prima masina pe care a condus-o a fost Dacia parintilor. Stirista spune ca este disciplinata in trafic, insa a avut si un mic accident.

Atunci cand are putin timp liber, Andreea Esca intra in masina si conduce pe strazile unde a copilarit, ascultand muzica.
“Am permis de la 19 ani. Mai precis din 13 decembrie 1991. Intai am condus Dacia parintilor si apoi pe a mea. O luasem la mana a doua cu jumatate din bani de la tata si jumatate stransi de mine in timpul unei burse jurnalistice in America. Condusul este unul dintre hobbyurile mele. Cateodata, cand am timp in weekend, pur si simplu ma plimb cu masina pe toate stradutele pe unde am copilarit si ascult muzica. Acest lucru imi da un sentiment extraordinar de libertate si placere.”, a spus Andreea Esca pentru CSID.

Stirista a povestit ca a facut un accident si si-a facut praf masina, dupa ce a intrat intr-o groapa foarte mare, care nu era semnalizata.
“Cea mai neplacuta intamplare a fost cand am intrat noaptea intr-o groapa imensa si acolo am ramas. Desigur ca nu era semnalizata …”, a mai spus prezentatoarea ProTV.

A mai jucat in filme
Andreea Esca a mai jucat, pe cand era foarte tanara, in filmul “Liceenii”, alaturi de Stefna Banica. Atunci, cu banii castigati de pe urma rolului sau, stirista si-a cumparat o pereche de cercei.

Filmul in care joaca acum, “Wer”, este regizat de William Brent Bell. Este vorba despre un avocat care descopera ca unul dintre clientii sai a produs o crima ingrozitoare si ca acesta ar putea fi un varcolac.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *