A fost deconspirat CEL MAI MARE SECRET al Andrei!

Cum au pus câteva kilograme în plus femeile intră în panică, pentru că vor să arate mereu impecabil. Miza este cu atât mai mare pentru vedete, care sunt conştiente că oriunde s-ar duce toţi ochii vor fi aţintiţi asupra lor şi fiecare părticică de corp va fi analizată în cele mai mici detalii. Nu doar kilogramele în plus sunt o problemă, ci şi tenul şi părul care trebuie să arate mereu foarte bine. Revista Ciao! le-a provocat pe unele dintre cele mai importante vedete autohtone să răspundă la câteva întrebări esenţiale pentru a afla ce alimentaţie au adoptat şi ce sporturi fac pentru a da jos kilogramele în plus, dar şi cum îşi întreţin tenul şi părul.

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România şi este admirată atât pentru talentul ei, cât şi pentru modul în care arată. Deoarece admiratoarele ei îşi doresc să îi ştie secretele frumuseţii, artista le-a dezvăluit într-un interviu pentru revista Ciao!.

Andra îşi menţine silueta chiar dacă mănâncă ce îi place.
Andra îşi menţine silueta chiar dacă mănâncă ce îi place.

“Nu există un anumit ritual pe care să îl urmez, nu fac nimic special decât să mă hidratez: păr, corp, ten plus hidratare interioară cu apă. Când ies din casă mereu folosesc un blush, un illuminator pentru că lumea se aşteaptă să arăţi ca la televizor, dar de regulă nu îmi încarc tenul pentru că şi aşa este e solicitat. Merg la tratament la salon şi acolo cineva are grijă de tenul meu mereu. La fel se întâmplă şi cu părul, tot la un salon îl hidratez. Când vine vorba de sport nu fac foarte multă mişcare în general, în sensul că dansez mult şi merg pe jos de câte ori am ocazia şi timpul mi-o permite, aşa că nu am nevoie neapărat să merg la sală. Mănânc orice îmi place, în cantităţi rezonabile. Merg pe idea de a mânca tot ceea ce-mi place, cu o minimă atenţie la mărimea porţiei, atât. E un principiu spus de mulţi nutriţionişti din lume, la ora actuală. Mă mai răsfăţ din când în când la saloane de masaj”, a declarat Andra.

Ponturile de înfrumuseţare folosite de Bianca Drăguşanu, Ilinca Vandici, Ana-Maria Barnoschi, Antonia, Andreea Escaşi Teo le puteţi afla citind revista Ciao!.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *