Andreea Mantea a reușit să slăbească pînă la 53 kg! La 1,65 m ai ei, este ideal! Află cum a procedat!

Andreea Mantea a dezvăluit că are, în prezent, 53 de kilograme şi 1,65 metri înălţime. Pe lângă fapul că lucrează intens la sala de sport, ea ţine şi o dietă mai…diferită. Mai exact, bruneta consumă zer de capră.

Am 53 de kilograme şi 250 de grame. Şi 1,65 metri înălţime. Am ajuns să mă cântăresc, sunt disperată cu treaba asta. Am început o cură de zer. zer de lapte de capră. Câte un pahar, dimineaţa pe stomacul gol. Ştiţi că eu eram cu apa cu lămâie, cu ghimbir, cu afine. E destul de greu să stau s-o pregătesc şi cred că s-a obişnuit organismul şi nu mai are niciun rezultat. Şi atunci am căutat pe internet tot felul de remedii naturiste şi am ales zerul. Este minunat, este perfect. Am ajuns să slăbesc văzând cu ochii”, a spus Andreea pentru revista Viva.

 secretul-siluetei-andreei-mantea-ce-face-ca-sa-arate-perfect-la-tv-467208Da, merg la sală. Rup sala în două sau sala mă rupe pe mine, cum se zice. Am o antrenoare pe cre o iubesc din tot sufletul meu pentru că mă ajută foarte mult. Eu sunt o persoană mai dificilă şi e ciudat să vină să te streseze (n.r. un antrenor) sau să îşi scrie ce ai mâncat, de ce ai mâncat, nu e bine, să îţi explice de ce aşa şi nu aşa. Graţiela, antrenoarea mea, îmi explică absolut orice, vorbim absolut orice. Îmi explică pe înţelesul oricui, şi ăstora mai limitaţi. Mi-am făcut abonament la sală de vreo 3-4 ori în viaţa asta, dar niciodată nu m-am dus să mă ţin. şi acum mi-am făcut abonamentul în decembrie anul trecut şi m-am dus abia în ianuarie”, a mai explicat prezentatoarea de televiziune.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *