USR a intrat în campanie electorală!

Deputatul Cosette Chichirău se gîndește deja la alegerile viitoare. După mai bine de șapte luni în care aleșii USR în Parlament s-au ocupat care cu tăiat frunza la cîini, care cu organizarea de mitinguri ad-hoc, fără să-i mai meționăm pe cei ajunși acolo pentru a trage un pui de somn,s-a ajuns, probabil,la concluzia că viitorul e ceva mic și negru. Motiv pentru care s-a apelat, de, ca în politică, la cutia cu promisiuni. Vîrf de lance a devenit deputatul ieșean, care, într-o postare recentăpe pagina sa de facebook, înșiră toate dorințele românilor și cheamă la unitate în jurul USR. Mai bine vă pastrați ideile pentru 2020, că putea ieși un pliant electoral bunicel. Dar ca să nu ne lungim cu vorba, iată postarea distinsului politician ieșean:

 

„USR Iași începe extinderea! Dă-ne un like la pagină, urmărește ce se întâmplă, trimite-ne un mesaj, spune-ne ce te doare sau ce te încântă în orașul nostru, vino să te întâlnești cu noi. Avem planuri mari pentru următorii trei ani. Fii și tu parte din echipa noastră.

Ce vrem noi să facem? Exact ce vrei și tu: școli mai bune și mai sigure, spitale și clinici mai civilizate, locuri de muncă mai bine plătite, parcuri mai multe, transport public mai confortabil, parcări mai accesibile, evenimente culturale și sportive care să atragă un public național și internațional în orașul nostru.

Vrem să punem umărul la un Iași mai frumos și mai creativ, mai deschis către lume, mai aproape de noi, mai aproape de Europa.”

Cațavencu,de unde este el acum, se uită, fără umbră de îndoială,cu admirație la Cosette Chichirău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *