ANDREEA MARIN, agresată în plină zi: „Am fost atacată…”

Andreea Marin a tras astăzi o speritură soră cu moartea după ce în miezul zilei, chiar pe strada unde locuieşte a fost atacată de trei câini.

Totul s-a întâmplat în timp ce „Zâna surprizelor” se plimba cu bicicleta. O vecină martoră la episodul traumatizant a reuşit să gonească patrupedele salvând-o pe Andreea de la un accident nefericit.

„Am fost atacată de trei dulăi, dulăi. Nu mici. Nimeni n-a ieşit să m-ajute. În momentul în care treci cu bicicleta sau pe jos, nu în maşină unde eşti protejat, pur şi simplu te atacă. Am ţipat şi o vecină a venit şi i-a dispersat. Ea a fost norocul meu. Nu e normal să treci pe stradă şi să-ţi fie frică. Am câine dar nu e un pericol pentru ceilalţi”, a mărturisit Andreea Marin.
Andreea Violeta Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 în Roman, România. A urmat cursurile Facultăţii de Informatică de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Este fiica lui Dan şi Violeta Marin. Are o soră, Cristina, şi un frate vitreg, Ionuţ, ambii mai mici decât ea. În 1984, la vârsta de nouă ani, Andreea şi-a pierdut mama într-un accident rutier.

În 1995, pe când avea 21 de ani, s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiţă, care în prezent este director de marketing la Prima TV. Cei doi au divorţat în anul 2000.  În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ştefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul şi-a anunţat divorţul pe reţeaua de socializare Facebook. Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut şi osteopat, care este şi preparator fizic al lotului naţional de gimnastică feminină al României.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *